Jocul Intelectual UNIQ, o nouă provocare pentru tinerii erudiți ai liceului nostru

Pentru liceul nostru, jocurile intelectuale, nu sunt o noutate. Echipa liceului din nou a purtat o victorie la un astfel de concurs. 
Pe 25 octombrie, în incinta LT „A. Pușkin”, s-a desfășurat Jocul Intelectual UNIQ, organizat de către Asociația Jocurilor Intelectuale din Moldova.
„ #UNIQ 2019”, este o competiție care testează agerimea, erudiția și bineînțeles lucrul în echipă. La acest joc au participat 15 echipe din liceele din raion. Liceul nostru a fost reprezentat de două echipe: Erudiții și Luceferii.
Echipa „Erudiții”, o echipă relativ nouă, care a reprezentat Raionul Ungheni la jocul „Cunoaște-ți Parlamentul”, revine într-o componență modificată și anume formată din elevii clasei a XII-a „A”: Malina Vlada, Chiruța Mihai, Dragomir Diana, Dobîndă Mădălina, Frunze Dumitru și Basoc Capitolina- căpitanul.
Echipa Luceferii - o echipă nouă, care a cunoscut pentru prima oară emoțiile și trăirile prin care trec participanții acestor jocuri. Formată din elevii:  ...
După cinci probe, ale acestui joc care a avut ca temă „Drepturile Copiilor”, Echipele noastre s-au clasat pe locul II- Erudiții, și pe al VII- Luceferii.
Astfel echipa Erudiții, fiind clasată în Top 3, a fost calificată în a doua etapă a acestui concurs, care va avea loc pe 20 noiembrie, la Chișinău. Le Urăm Succese !!!
         Autor: Frunze Dumitru, cl. a XII-a „A” 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Admiterea clasa a X-a

MUZEUL ŞCOLAR – OGLINDA TRECUTULUI, PREZENTULUI ŞI VIITORULUI.

REVISTA LICEULUI „MIHAI EMINESCU”